G2'#5 Juliol / Agost / Setembre 2024

Llegiu de manera ràpida i còmode el resum de l’activitat política i les propostes de Granollers Primàries durant el tercer trimestre del 2024.

🏛️ Ajuntament
Demanem en Ple Municipal que es busqui la fórmula per tal que les Comissions Informatives deixin de ser confidencials i ja que el contingut d’aquestes és d’interès públic.
[x: Intervenció al Ple]

👺 Cultura

Denunciem el fet que l’ajuntament ha fet canvis a la Festa Major sense tenir en compte les entitats i agents implicats, tal i com hem demanat reiterades vegades.
[x: Intervenció al Ple]

Ens fem ressò del manifest en defensa de la cultura popular de les entitats de la ciutat.
[x: Piulada del manifest]

Emetem un comunicat referent a un acte de la Festa Major, donant suport a les colles. Considerem irresponsable l’actuació del govern local respecte la polèmica i demanem autocrítica. Insistim en la creació d’una taula entre l’ajuntament, veïns i entitats per revisar el model de festa.
[Comunicat]

❤️ Cures
Plantegem en ple municipal la necessitat de promocionar espais de cohabitatge per a la gent gran que complementin l’atenció domiciliària i les residències convencionals.

🏐 Esports
Demanem explicacions a l’Ajuntament per la instal·lació d’una pantalla gegant per seguir la final de l’Eurocopa al Parc Torras Villà. Es va fer de manera opaca, sense saber-ne el cost. Trobem inacceptable que es destinin recursos dels granollerins/es al servei del nacionalisme espanyol.
[Comunicat]

Vàrem reunir-nos amb el CNG per comentar la situació provocada per l’enderreriment de la finalització de les obres a les piscines municipals.

👨‍💼 Laboral
Preguntem pel fet que es creï un lloc de treball més per al projecte de Ciutats Educadores, creant una duplicitat de càrrec.
[x: Intervenció al Ple]

🚍 Mobilitat
El servei de transport urbà incrementa amb nous autobusos la línia L6, tal i com havíem demanat anteriorment. Malgrat aquesta millora, insistim en la necessitat d’una línia de transport que recorri i faciliti l’accés als centres sanitaris de la conurbació de Granollers.
[x: Intervenció al Ple]

🌄 País
Participem a la ofrena floral en la Diada Nacional de Catalunya a la plaça de l’Onze de Setembre.
[x: Ofrena floral]

Presentem una moció per incorporar la senyera a les entrades del municipi com a símbol d’identitat i integració social.
❌ Va ser rebutjada
[Moció] [x: Intervenció al Ple]

💸 Promoció econòmica
Demanem en Comissió Informativa flexibilitzar la normativa urbanística de locals buits per tal de facilitar-ne el lloguer.
[x: Notícia i anterior intervenció a Ple]

🏢 Urbanisme
Les passarel·les mecàniques de la Font Verda s’espatllen molt sovint, especialment el segon tram. Qüestionem en Comissió Informativa el plec del contracte d’aquest tram i les anomalies en el funcionament conjunt de les instal·lacions.
[x: Fil a twitter]

Insistim en Comissió Informativa en la necessitat d’elaborar un pla de pavimentació de voreres i calçades.

 

Diga’ns el que t’amoïna de la ciutat!
🌐https://primariesgranollers.cat
✉️granollersprimaries@granollers.cat